Uncategorized ze života

12/12/12 Pamatujete?

11653385_10200736766177407_1697034231_nPamatujete si někdo na tenhle den? Já naprosto přesně. Byla jsem tím člověkem, který hltal všechny konspirační teorie a věřil tomu, že se něco stane. Já ten den ani nešla do školy, místo toho jsme si pronajali s kamarády chatu v lese, že když teda přiletí ti mimozemšťani, je tam super pole, takže to budeme mít z první ruky.

Byla to jedna z těch nejlepších akcí vůbec, doteď vidím kamaráda, jak pod vlivem sedí na balkoně a kouká nedočkavě na hodinky, kdy se teda už konečně bude něco dít a o půlnoci zaleze naštvanej dovnitř, že teda asi nic no.

Většina lidí tenhle den přešla bez povšimnutí, já prostě ale cítila nějakou změnu. Nevěděla jsem, jestli to bude lepší či horší, jen prostě.. něco se dělo.

Všimli jste si někdo těch změn? Jak přicházeli pomalu ale.. svět se opravdu změnil.

IMG_0577

Lidi se najednou začali starat mnohem více o to, čím se stravují, co používají za kosmetiku.. hodně lidí se stalo vegetariány, vegany nebo dokonce raw vegany.  Čím dál víc lidí chce cestovat, poznávat svět a sedět v kanceláři už teď rozhodně není tou nejlepší variantou, jak trávit život. Hodně z vás/nás chce svou vlastní zahradu s kupou čerstvé zeleniny a ovoce.. tvořit z nich šťávy, džemy.. celkově tvoříme víc – obrazy, nábytek, slova.., zajímáme se o sebe, čteme inspirativní knížky a snažíme se být lepšími, nebo spíše – opravdu sami sebou? Z gauče jsme se přesunuli do posiloven, bazénů.. běháme, cvičíme, meditujeme..

Možná je to všechno móda ale pokud je to móda, jen ať to vydrží co nejdýl! Možná se ale doopravdy svět mění, my se měníme.

Možná jsem taky naivní a nebo mám moc bujnou fantazii (což je samozřejmě pravda) ale v mé hlavě – v mém světě se ta změna odehrává a.. určitě se toho 12.12. něco stalo, to mi nikdo nevymluví!  Jak to vnímáte vy? Všimli jste si toho, jak se svět za poslední 2-3 roky změnil, jak jste se změnili vy sami? 

Mrňavá, blonďatá dvaadvacetiletá holka, která žila se svým přítelem v Anglii, Thajsku a teď jsou rok na Bali, kde mají svůj malý resort na konci světa. Anie je blogerka a v minulém životě byla mořská víla. Nepokoušejte se jí to vymluvit, je neuvřitelně tvrdohlavá :). www.tovarnanaradost.cz

Leave a Comment

Comments (20)

  1. Já sama pociťuju a vím, že lidé si už uvědomují a probouzí se.
    Já jsem během tří roků prošla Velkou Změnou a stále procházím.
    Myslím, že člověk se bude stále nějak proměňovat a vyvíjet nebo-li růst. :)
    Boží článek. <3

  2. Nechci psát pod každej článek jak jsi skvělá. Takže naposled!! Jinak sedím bohužel v tom kanclu a místo abych makala, čtu tvůj článek, ale baštím mandarinku a ananas. V kanceláři dělám jen přechodně- SNAD! Jinak taky se mi stalo NĚCO co jsem nedokázala pochopit a srovnat se nějak vnitřně, ale teď to chápu…muselo se to stát, abych se změnila….nebo spíš stala zase sama sebou! Jsou prostě změny který musí přijít jako přístup k lidem, k tělu, duši, zvířatům a k zemi…MUSÍ a myslím, že přichází. ÁMEN :-D

  3. Tak nějak jsem se nesoustředila na to, jestli se něco mění. Když ale teď nad tím přemýšlím…Ano, doopravdy to tak je. I u mých přátel častěji slyším „Nejdeme do fitka?“ „Nezajdeme si zaběhat?“
    Doufám, že to není jen móda, ale lidé doopravdy dosahují větší inteligence a chtějí se o své tělo starat :).

  4. Krásně jsi to napsala, přesně tak to taky vnímám :) Děkuju <3

  5. Klidně to piš pod každý článek :D Každý si tím něčím musí projít, a třeba se z té kanceláře vrhneš rovnou do džungle! Mimochodem krásně napsaný <3 PRAVDA

  6. Já si myslím, že tohle si neuvědomuje většina lidí, protože se na to nijak nesoustředí :) Začínáme se o sobe starat.. jak o schránku, tak především i o ten vnitřek :) a to je tak super! :))

  7. Tyhle postupný změny pozoruju taky a jsem za ně ráda. Akorát mi přijde trošku ironický, že na jednu stranu lidi cvičí, jedí zdravě atd, ale na druhou si pořizují nejnovější mobily a foťáky, aby to všechno mohli zdokumentovat a tak to vlastně vypadá, že to všechno nedělají pro sebe, ale pro obdiv okolí (nemluvím samozřejmě o vás dvou!). Ale zase – ty fotky pak motivují ostatní, aby svůj životní styl změnili taky, a to je dobře! Takže celkově to hodnotím pozitivně, jen to nesmí zajít do extrému :) (ježiš to jsem si zas vymáchala mozek :D)
    P.S.: Měj se krásně a piš ne básně, ale tvoje úžasný články, který mě vždycky dobře naladí!

  8. Taky mi přijde, že se něco změnilo. A doteď jsem si říkala, že je to možná jen tím, že jsem si já sama těch věcí začala všímat, začala jsem se zajímat o zdravý životní styl, začala jsem „pracovat sama na sobě“ ale teď si říkám, že se možná celkově ve světě vážně něco změnilo …

    Užívej léto a pokračuj s takovými úžasnými články :)

    http://www.meadelaida.blogspot.com

  9. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve
    discovered It absolutely useful and it has helped me out loads.
    I’m hoping to contribute & aid other customers
    like its aided me. Great job.

  10. I just want to say I am just very new to weblog and certainly loved this web page. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely come with good article content. With thanks for sharing with us your blog.