Life Uncategorized V Thajsku z cest

Things are changing

 

fwe

Když přijedete do Thajska, připadáte si doslova jako v ráji (v našem případě taky v háji) ! Na letišti vás vítá veliký billboard s nápisem Vítejte v Thajsku, zemi úsměvů. Díky neustálému sluníčku se po příjezdu z té zimy u nás cítíte naprosto nabití novým elánem a už první den víte, že se nikdy nebudete chtít vrátit.

Mít každý den možnost válet se na pláži, jíst to nejúžasnější jídlo (budu to zmiňovat asi pořád), procházet se po mořským dnu při odlivu a hodiny plavat při přílivu, skůtrem jezdit i do těch nejzapadlejších uliček, do hor, džunge.. jako zrovna my včera.. hledat ty nejkrásnější resorty (vidíte na fotkách to golfový hřiště?), zapadlý pláže, trhy pro místní i rozpadlý chatrče, před kterými vysedává Thajská rodinka a kolem jezdí ty nejšťastněji vyhlížející děti na polorozpadlých kolech. Je to ironie, nemají zdaleka tolik, co mají děti u nás a přesto vypadají mnohem šťastnější! Ale o tom se rozpovídám jindy :)

Tohle mě prostě asi jen tak neomrzí ale některé věci, které jste na začátku milovaly, vás po chvilce začnou štvát. No, asi jako když se zamilujete :D

 

1. den – „Ten vlhkej vzduch je úžasnej, tak krásně se mi dejchá!“

30.den – „Doháje, 4 hodiny odpoledne a 3 propocený trička!“

 

1. den – „Ty Thajci se na nás všude tak krásně smějou..“

30. den – „Ty Thajci si pořád myslej, že jsme bohatý, když jsme bílý ale my doháje nejsme!“

 

1. den – „To je super, že nám před apartmány dělají novej chodník, to tady bude hezký!“

30. den – „To je v prčicích, to tady budeme celej rok chodit po rozdělaný silnici! A jak to všude práší!

 

1. den – „Je tak příjemný pořád chodit v tom úžasně hebkým písku, toho se nikdy nenabažím.“

30. den – „ty vole písek, zase písek, všude samej písek! Písek v posteli, písek v puse, ve vlasech, v tašce, celej telefon od písku.. vždyť já mám ten písek i v kalhotkách!“

 

1. den – „to jídlo je tak svěží, výborný, lehký.. po tom hnedka zhubnu“

30. den – „..to jídlo je sakra tak dobrý, že tady prostě nemám šanci zhubnout!“

 

1. den – „joo, tady to bude paráda, pořád teplo, to začnu chodit večer běhat“

30. den – „(po 10ti metrech) ježiš mně je vedro, to se nedá, jdem se najíst!“

 

Berte to všechno prosím s nadhledem a hlavně humorem!

Chtěla bych se vás ještě zaptat, mám zpátky zařadit outfitový články, i když budou typicky letní, plážový? :) Začaly mi docela chybět ale nechci, abych vás tím nudila :)

Užijte si nedělní večer! Posílám vám kupu sluníčka! Vaše Anie :*

 


 

 

When you arrive in Thailand, you feel like you are in paradise. At the airport welcomes huge billboard with the words Welcome in Thailand, Land of Smiles. With the sun shining you have a better mood, a smile on face and a feeling that you’ll never want to go back home.

Have the opportunity every day lying on the beach, eat good food, swim in the sea , ride into the unknown streets, mountains, jungles .. look the most beautiful resorts, secret beaches and markets .. but some things you loved in the beginning, after a while it begins to irritate you. Well, like when you fall in love.

 

Day 1 – „The wet air is amazing, so beautiful to me breathin!“

30.den – „Hmm, 4 o’clock and 3 sweaty T-shirts!“

 

Day 1 – „The Thais smile very nice to me ..“

Day 30 – „The Thais still thinks we’re rich when we white but we’re not!“

 

Day 1 – „It’s cool that they’re doing us a new sidewalk, here it will be nice!“

Day 30 – „It’s Shit, here we go a whole year after the unfinished road! And how it all pigs!

 

Day 1 – „It’s always so pleasant to walk in the wonderfully silky sand, I’ll never tire of.“

Day 30 – „Dude sand, sand again, everywhere main proceedings Sand! Sand in bed, sand in my mouth, hair, bag, the whole phone from the sand.

 

Day 1 – „The food is so fresh, excellent, light .. after that I must lose weight“

Day 30 – „..the food is so damn good that there is simply no chance to lose weight!“

 

Day 1 – „Yeah, here it will be great, still warm, I start to go running in the evening“

Day 30 – „(after 10 meters) Jesus it’s hot, I can not, let’s eat!“

 

zzrz fetew er herh vrg feg fewf fřt grg tutu

 

Mrňavá, blonďatá dvaadvacetiletá holka, která žila se svým přítelem v Anglii, Thajsku a teď jsou rok na Bali, kde mají svůj malý resort na konci světa. Anie je blogerka a v minulém životě byla mořská víla. Nepokoušejte se jí to vymluvit, je neuvřitelně tvrdohlavá :). www.tovarnanaradost.cz

Leave a Comment

Comments (22)

  1. Já mám nejradši právě tyhle články „ze života“, ale i tvoje outfity se mi líbí, takže klidně přidávej :) Jinak, měla jsem to podobně ve Skotsku, ve stylu „1. den: ty maliny jsou tak výborný, to nebudu muset jíst nic jinýho! …30. den: maliny, maliny, pořád jen maliny! už se mi o nich i zdá, sakra!“ :D

  2. Super článek! Fakt jsem se pobavila :D. To jsou takový ty menší probuzení bez idealizace, to znám moc dobře :D. Jinak určitě přidávej i outfity :)!

  3. Anie tieto tvoje fotky a clanky z thajska, mna tak nabijaju. Uzasne, krasne, farebne, teple, energicke vzdy pozitivne, vtipne… Vzdy na malu cvhilu pozabudem kde som a necham sa unasat snami, ze som tam s tebou. :-)) Pre mna za mna rob clanky akeeekolvek druhu, len ich rob. Milujem tvoje pisanie,tvoj pohlad, fotky jednoducho vseetko. <333 Len tak dalej kocko.:-)
    Patty

  4. Ty fotky v moři jsou jak z nejakeho katalogu :)) rada zase uvidim outfitove clanky, i kdyby mely byt jen letni, protoze se aspon tak budu vic tesit na leto :))

  5. Jé! Maliny, maliny, maliny! Ale je mi jasný, že se toho člověk asi časem přejí :D Taková chvilka v malinovým ráji na týden asi ideální :D

  6. Jé, to je tak nádherný Patty! Hrozně moc děkuju! To je to nejkrásnější co může blogerka číst!

  7. Na foťák a písek bacha :D já si takhle zrnkama písku zničila objektiv :/

  8. Jejda tak to díky! Hnedka po ránu mě to dost rozveselilo :D Jinak si myslím, že za chvíli ti to ani už nepříjde, i když na písek v kalhotkách bych si nezvykla nikdy…

  9. To je perfektní článek Anie! Upřímný a ničím nenafouknutý! Trochu mi to připomíná deník nadějného Kysučana, co říkal Kraus, to je největší pecka! :D A outfity zařaď, budu moc ráda, taky mi tu u tebe chyběly:) i když asi budu závidět, že tady na ně není zdaleka to počasí..:)

  10. Jé, děkuju moc Elízko! Hnedka jdu kouknout co je to deník Kysučana :D Za chvilku už budete mít taky teplo :))

  11. Ahoj Anie, krásné fotky jako vždy! :)
    Můžu se zeptat, kde je taková krásná pláž? Rádi bychom se tam jeli podívat, jsme zrovna na Ko Samui :)) díky moc, měj se krásně!

  12. Děkuju :) Tohle není pláž jako pláž ale je to v moři při odlivu v Nathonu :) Při západu slunce je to ještě větší nádhera, myslím, že zítra by to mohlo být fajn :) Určitě to tam nepřehlídnete :) Užijte si to! :))

  13. Díky moc za odpověď! :) nakonec jsme to sice nezvládli, vyjeli jsme pozdě, tak jsme se projelina skůtru jen na silver beach, lamai a chaweng a big buddhu. A dneska jsme byli na výletě lodí na ostrovy ang thong, to byla velká paráda! :) Zítra už pokračujeme směr ao nang…
    Měj se krásné a ještě jednou moc díky!

  14. I simply want to mention I’m very new to blogs and actually liked your page. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with really good articles. Many thanks for sharing with us your blog site.